Twitter

Twitter 6.31.7

Officiële no-nonsense Twitter-applicatie met fijne opties

VOOR

  • Inloggen met meerdere accounts
  • Loopt op achtergrond
  • Foto's en video's tweeten
  • Locatiebepaling snel & goed

TEGEN

  • Geen

Essentieel
10

Twitteren is redelijk ingeburgerd bij getrainde parlevinkers. De korte berichtjes verstuur je natuurlijk graag terwijl je op weg bent en met de gratis Twitter-applicatie is dit een fluitje van een cent.

Niet alle Twitter-applicaties zijn even gemakkelijk in het gebruik. Voor Windows en Mac is de ietwat zware applicatie Tweetdeck beschikbaar en voor Android het uitstekende (maar met reclame geplaagde) Tweetcaster. De applicaties versturen en ontvangen moeiteloos tweets maar zijn helaas niet officieel. Twitter voor iPhone is dat wél en is bovendien erg functioneel. Je verstuurt met deze software doodeenvoudig tweets en voorziet deze gemakkelijk van foto's of video's.

Zet je een link in je bericht dan verkort Twitter deze op aanvraag, waardoor je gemakkelijk vanuit je (mobiele) browser een link kopieert voor je tweets. Gebruik hiervoor het knopje "Shrink URLs". Twitter ondersteunt geen push-notificaties maar heb je Apple's iOS 4 geïnstalleerd dan komen tweets gewoon binnen op de achtergrond.

Twitter doet wat het belooft. De software jaagt je tweets vrolijk het net op, zonder tegenstribbelen. De vele opties en prachtige interface maken Twitter de beste applicatie voor je korte kletspartijen. We hebben hem zelf ook en twitteren er dagelijks flink op los!

Meeste downloads Extensies & Tools voor iphone

Meer
Twitter

Download

Twitter 6.31.7

Beoordelingen about Twitter