Twitter

Twitter

Geanimeerde micro-berichten versturen vanaf je Android-telefoon

VOOR

  • Goede foto-uploadservice
  • Lekker veel instellingen
  • Mooie interface

TEGEN

  • Weinig op aan te merken

Uitmuntend
8

De populaire micro-blogdienst Twitter heeft vluchtigheid hoog in het vaandel staan. Om je berichten nog sneller onderweg te versturen gebruik je het kosteloze Twitter voor Android.

Deze officiële Twitter-applicatie opent met het blauwe kleurenschema dat je kent van de website. Vanuit het uitgebreide hoofdscherm beheer je gemakkelijk je profiel of bekijk je je tweets en berichten. Schrijf je een nieuwe tweet dan voeg je eenvoudig een foto, video of URL toe. De app toont ook de nieuwe omslagfoto's voor Twitter-profielen, om het geheel compleet te maken.

Behalve een fijn uiterlijk, is de interface van Twitter voor Android ook gebruiksvriendelijk. Waar je in vroege versies nog last had van een overdaad aan menu's en animaties, is het geheel flink vereenvoudigd. Nu stuur je even gemakkelijk een tweet de wereld in als je met een andere app zoals Tweetcaster zou doen.

Twitter voor Android ziet er prachtig uit en biedt het nodige gebruikersgemak. De app functioneert prima, zodat fervente tweeps ook onderweg hun berichtjes het wereldwijde web op sturen.

Meeste downloads Browsers voor android

Meer

Beoordelingen about Twitter